НОВИНИ

Готелям в Туреччині довелося знизити ціни на проживання

Готелям в Туреччині довелося знизити ціни на проживання 17 Липня 2019

Успішний сезон 2018 підштовхнув турецькі готелі до занадто різкого підвищення цін, через що завантаження курортів на анталійському узбережжі знизилася.

Заповнюваність номерів влітку 2019  становить від 70 до 90 відсотків. Щоб завантажити готелі в липні і в серпні повністю, готельєри пропонують знижки на певні дати до 10-15 відсотків, сподіваючись на бронювання «в останній момент» (last minute).

Раніше повідомлялося, що працівник турецького готелю розповів про те, що готелі можуть повторно виставляти на шведський стіл продукти з тривалим терміном зберігання.

«У системі «все включено» визначено продукти харчування, які можуть циркулювати, тобто використовуватися повторно. І з огляду на це формується асортимент шведського столу», - сказав він.

У цей список потрапили пастеризовані оливки, сир, масло, мед, варення і інше. Наприклад, якщо ці продукти пропонувалися гостям з ранку, але не були використані, їх можуть поставити на стіл під час обіду або вечері.

^ Наверх