НОВИНИ

У Китаї подають каву, в яку падає «солодкий дощ» із цукрової «хмари»

У Китаї подають каву, в яку падає «солодкий дощ» із цукрової «хмари» 21 Травня 2019

Заклад громадського харчування у Шанхаї придумав неймовірно цікаву подачу тонізуючого напою.

Вся планета шаленіє, запощуючи фотографії смачної їжі у соцмережах (особливо цим славиться Instagram), кожен хоче поділитися на загал гастрономічним шедевром у своїй тарілці. Розуміючи таку тягу людей до фотографування страв і напоїв, кав’ярня у китайському Шанхаї піднесла подачу своєї кави до рівня мистецтва, пише Bored Panda.

Вигаданий китайськими рестораторами спосіб подавати каву (і споживати теж) родом із казки. Якщо ви з тих людей, яка отримує від їжі і естетичну насолоду, чашечка кави із Mellower Coffee в Шанхаї – те, що ви мусите спробувати. Фішка цього закладу – кава під назвою Sweet Little Rain. І нині фуд-блогери шикуються в чергу по заповітну філіжанку. «Солодкий дощ» – це чашка гарячої кави, над якою «підвішують» хмаринку цукрової вати, щоб під дією пари з неї скрапував солодкий сироп.

Виглядає кавова новинка дуже красиво і незвично. А краса позначається і на ціні – Sweet Little Rain продається за 58 юанів (або близько $9).

^ Наверх