НОВИНИ

Неймовірно смачно: філе сьомги на овочевій подушці (рецепт)

Неймовірно смачно: філе сьомги на овочевій подушці (рецепт) 5 Серпня 2019

Якщо ви любите запечені рибу та овочі, то цей рецепт як раз для вас. Це не тільки дуже смачно, але і корисно. Порадуйте себе і своїх близьких оригінальним блюдом.

Про це пише Lemonade.

Складові:

  • Філе сьомги 400-500 г;
  • Кабачки 1 шт .;
  • Морква 1 шт .;
  • Цибуля 1 шт .;
  • Перець болгарський (червоний);
  • Часник 2 зубчики;
  • петрушка;
  • Біле сухе вино 1 ст .;
  • Соєвий соус 3 ст.л .;
  • Спеції (паприка, чорний перець, орегано,) щіпка;
  • Сіль за смаком;
  • Оливкова олія 4 ст.л.

приготування:

  1. Сьомгу очистити від шкіри: покласти філе шкірою вниз; надрізати, не зачіпаючи шкіру. Після цього акуратно провести ножем між м'якоттю і шкірою, притримуючи іншою рукою зверху. Видалити кісточки руками або пінцетом.
  2. Сьомгу посолити і приправити спеціями.
  3. Половину болгарського перцю, цибулю, зелень петрушки і часник дрібно нарубати (вони підуть на приготування маринаду). Морква і кабачок нарізати кружечками, що залишився перець - соломкою (з них ми приготуємо овочеву подушку).
  4. Дрібно нарубані овочі і зелень покласти в миску, трохи посолити, залити вином і соєвим соусом. Додати оливкову олію, гарненько перемішати.
  5. Лист для випікання вистелити алюмінієвою фольгою, викласти зверху овочі шарами: кабачок, морква і болгарський перець. Овочева подушка за розмірами повинна збігатися з шматком риби. Шари приправити маринадом.
  6. Викласти поверх шматочок сьомги.
  7. Приправити зверху маринадом і акуратно загорнути фольгу в конверт, намагаючись герметично запечатувати все краю, щоб рідина при запіканні не витекла.
  8. Повторити цю операцію з другої порцією і помістити конверти в заздалегідь розігріту духовку (180 градусів) на 7-10 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ці продукти провокують целюліт: ТОП-5

^ Наверх