НОВИНИ

Твій корисний сніданок

Твій корисний сніданок 13 Серпня 2019

Приготуйте на сніданок булгур з овочами.

Складові

Булгур 250 г

Вершкове масло 30 г

Перець 2 шт.

Помідор 2 шт.

Цибуля ріпчаста 1 шт.

Томатна паста 2 ст. л.

Сіль за смаком

Паприка червона мелена за смаком

Перець червоний гострий мелений за смаком.

Як приготувати булгур з овочами

    Ріжемо перець соломкою, потім дрібними кубиками. Помідор попередньо обшпарюємо окропом, знімаємо шкірку, потім натираємо на крупній тертці або ріжемо дрібними кубиками. Цибулю нарізаємо дуже дрібно.

    У каструлі з товстим дном розігріваємо олію, додаємо вершкове масло, пасеруємо цибулю на повільному вогні 5 хвилин. Потім додаємо перець, тушкуємо 5 хвилин. Додаємо помідори, томатну пасту, солодку мелену паприку та зовсім трохи гострого перцю. Тушкуємо 3 хвилини.

    Додаємо до овочів булгур, добре перемішуємо. Прогріваємо булгур, постійно помішуючи, 5 хвилин

    Заливаємо крупу окропом, солимо, накриваємо кришкою, і на повільному вогні готуємо 10-15 хвилин, поки булгур не вбере в себе всю воду. Вимикаємо та залишаємо плов на 15 хвилин настоятися.

^ Наверх